Werkschoenen

Met voetproblemen toch veilig, aangenaam en comfortabel werken? Dat kan uiteraard. Maar uit onderzoek blijkt dat bij een groot aantal werknemers de standaard veiligheidsschoenen of werkschoenen niet goed passen. Ze kampen met voetproblemen die niet alleen leiden tot allerlei lichamelijke klachten, maar ook tot concentratieverlies. Dat brengt de veiligheid juist in het geding. Vaak biedt een kleine aanpassing van de werkschoenen uitkomst, soms zijn speciale (semi-)orthopedische werkschoenen op maat een betere oplossing. 

Wij werken samen met fabrikant Neskrid en Emma Werkschoenen. De op maat gemaakte of individueel aangepaste orthopedische veiligheidsschoenen en steunzolen zijn volledig gecertificeerd voor de EU. U loopt als werknemer of werkgever dus geen enkel risico bij een ongeval. 

Vanaf 1 juni 2013 geldt de nieuwe EU normering die nog strenger is, ook als het gaat om inlegzolen en kleine aanpassingen. Wij zorgen ervoor dat u schoenen aangemeten krijgt die werken op alle fronten. Welke aanpassingen of oplossingen ook nodig zijn, wij kunnen die voor u op maat uitvoeren.