Semi-orthopedische schoenen

Ze lijken zo uit het schap te komen van de reguliere schoenwinkel. Toch zijn ze anders. Semi-orthopedische schoenen bieden namelijk meer mogelijkheden. Ze beschikken over meer ruimte om diverse aanpassingen te doen en speciale voetbedden in aan te brengen. Wel zo prettig als een confectieschoen niet meer voldoet. Terwijl u wel keuze heeft uit wisselende zomer- en wintercollecties en diverse modellen afgestemd op de mode van nu.

Tijdens uw bezoek aan ons nemen we alle gegevens met u door, doen we een uitgebreid voetonderzoek en maken we afhankelijk van uw voetprobleem 2D en 3D afdrukken. Ook een loopanalyse behoort tot de mogelijkheden.

De levertijd van semi-orthopedische schoenen is 3 tot 6 weken. Uiteraard worden deze schoenen geregeld door ons gecontroleerd op functionaliteit en doelmatigheid. U ontvangt van ons een oproep voor deze controles.

De eigen bijdrage voor semi-orthopedische schoenen wordt jaarlijks vastgesteld door de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Bent u 16 jaar of ouder, dan bedraagt uw eigen bijdrage voor orthopedische en semi-orthopedische schoenen €130. Bent u jonger dan 16 jaar, dan is de eigen bijdrage €65.

Meer informatie leest u in onze folder.

Links naar semi orthopedische schoenen: