Disciplines

Als u een afspraak voor een eerste consult of een vervolgafspraak met ons maakt, kijken we altijd naar wat voor u de beste oplossing is. Soms is het nodig om daarbij een andere discipline mee te laten kijken. Dat bespreken we uiteraard samen met u. Het grote voordeel is dat we onder één dak meerdere disciplines in huis hebben. U hoeft dus niet weer een andere afspraak te maken. Dat scheelt u veel tijd en geregel. En een groot voordeel is dat er zo korte lijntjes zijn: behandelaars kunnen snel met elkaar overleggen om tot een passende oplossing voor u te komen.
Ons multidisciplinair behandelteam bestaat uit een fysiotherapeut, een diëtist, een podotherapeut, een medisch pedicure, een registerpodoloog, een consulent therapeutische elastische kousen, orthopedisch schoentechnoloog en orthopedisch schoentechnici.

Diëtisten Lieke Hoeben en Eef Janssen (diëtistenpraktijk bewust(w)eten)

Diëtisten Lieke Hoeben en Eef Janssen adviseren en begeleiden u om een persoonlijke en uitgebalanceerde voeding te bereiken, waarin ruimte is voor uw eigen wensen en voorkeuren. Vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar krijgt u drie behandeluren dieetadvisering vergoed, in aanvullende pakketten zijn vaak extra uren vergoeding opgenomen. De consulten worden rechtstreeks ingediend bij uw zorgverzekeraar. Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk.

Tijdstippen aanwezig:
maandag 13:30 tot 17:00 uur
woensdag 08:30 tot 12:30 uur

Website:
www.bewustweten.nl

Medisch pedicures Nicole Ottenheim en Robin Bouten (Beau Vital)

U kunt bij Nicole Ottenheim en Robin Bouten voor alle voetzorg terecht, zoals nagels knippen/dun maken, eelt/likdoorn verwijderen, ingegroeide nagels behandelen. Nicole Ottenheim is medisch pedicure met aantekeningen voor reuma, diabetische voet en overige risicovoeten. Robin Bouten is ook medisch pedicure met aantekening voor diabetische voet.

Tijdstippen aanwezig:
dinsdag 08:30 tot 17:00 uur
vrijdag 08:30 tot 12:30 uur

Website:
www.beau-vital.nl

Medisch pedicure Angelique Zoet (Medisch pedicure Angelique)

U kunt bij Angelique Zoet voor alle voetzorg terecht, zoals nagels knippen/dun maken, eelt/likdoorn verwijderen, ingegroeide nagels behandelen. Angelique Zoet is medisch pedicure met aantekeningen voor de diabetische voet.

Tijdstippen aanwezig:
maandag 13:00 tot 17:00 uur

Jolanda Mestrom, Consulent Therapeutische Elastische Kousen (Nabuurs J-TEK)

Een groot deel van de bevolking heeft te kampen met aderproblemen aan de benen. Therapeutische elastische kousen bieden in veel gevallen een uitkomst. Met een verwijzing van arts of specialist kunt u terecht bij Jolanda Mestrom, Consulent Therapeutische Elastische Kousen.

Tijdstippen aanwezig:
donderdag 08:30 tot 12:30 uur

Website:
www.nabuursj-tek.nl

Podotherapeut Ingrid Wijnands (podotherapie Sonderkamp & Wijnands)

Podotherapeut Ingrid Wijnands is gespecialiseerd in het onderzoeken van voetproblematiek bij onder meer diabetes en reuma. Ook behandelt ze afwijkende teenstand, huidproblemen en nagelproblematiek door middel van bijvoorbeeld nagelbeugels of ortheses (hulpmiddelen).

Tijdstippen aanwezig:
vrijdag 08:30 tot 14:30 uur

Website:
www.maatschap-podotherapie.nl

Fysiotherapie

Ons voetzorgcentrum beschikt over behandelkamers fysiotherapie, een kleine trainingszaal en extra faciliteiten als shockwave en echografie. 

Tijdstippen aanwezig:
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00 uur

Website:
www.knooppunt-centrum.nl

Registerpodoloog en Orthopedisch Schoentechnoloog Dick van Rossum

Dick van Rossum is specialist op het gebied van voetproblemen en lichaamshouding. Hij helpt u om klachtenvrij te lopen, wandelen, sporten, bewegen en werken door uw klachten grondig te onderzoeken en een behandeltraject op maat voor u op te stellen. Hij doet aan de hand van de nieuwste technologieën en wetenschappelijke inzichten.

Tijdstippen aanwezig:
Maandag tot en met vrijdag 8:30 tot 17:00 uur