SEMH Certificaat

Reumkens Voet & Zorg voldoet aan de hoge eisen voor de levering van medische hulpmiddelen en mag zich Erkend Orthopedisch Schoentechnisch Bedrijf noemen. De nieuwe erkenning is op 15 oktober 2021 afgegeven door de SEMH, een onafhankelijke stichting die leveranciers van hulpmiddelenzorg erkent op basis van erkenningsregelingen.

De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen, zijn consumenten bij ons als erkende leverancier in goede handen.

De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. Wij worden regelmatig getoetst of de hulpmiddelzorg die wij leveren, constant voldoet aan de eisen en aansluit bij de behoefte van de gebruiker. De consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip, en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.