Kindervoetenspreekuur

Kindervoetenspreekuur: wacht niet te lang als uw kind voetklachten heeft

Voeten, we moeten er zuinig op zijn, want we hebben ze ons hele leven nodig. Als uw kind klaagt over pijn aan de voeten, vaak struikelt of u vraagt zich af of het looppatroon van uw zoon of dochter wel normaal is, wacht dan niet te lang. In de praktijk blijkt dat kinderen vaak te lang doorlopen met klachten, omdat ouders denken dat dit te maken heeft met de groei en dat die klachten daarna vanzelf overgaan. Maar u wilt niet dat een verwaarloosde klacht bij uw kind leidt tot een leven lang problemen. Maak daarom een afspraak voor het gecombineerde kindervoetenspreekuur van Praktijk voor fysio- en manuele therapie Marcel Jacobs en Reumkens Voet & Zorg. Soms kan een advies of kleine aanpassing al uitkomst bieden.

In het kindervoetenspreekuur kijken wij onder meer naar de stand van de voeten, de motoriek en het bewegingsapparaat van uw kind. Doordat we onze ervaring en kennis van fysiotherapie én orthopedie combineren, kunnen we u en uw kind een kundig advies geven. U hoeft dus ook geen twee afspraken te maken en u voorkomt dat een advies van een fysiotherapeut en een orthopedisch schoentechnoloog niet op elkaar zijn afgestemd. Ons advies is gratis en vrijblijvend en u weet wel waar u en uw kind aan toe zijn.

Het kindervoetenspreekuur is geschikt als:

  • U vragen of zorgen heeft over de stand van de voeten van uw kind
  • Uw kind regelmatig valt of struikelt
  • Uw kind pijnlijke of vermoeide voeten heeft tijdens of na het bewegen en sporten
  • Uw kind problemen ervaart bij bewegen

Het kindervoetenspreekuur vindt maandelijks op maandagmiddag plaats bij Praktijk voor fysio- en manuele therapie Marcel Jacobs, Sondertseveld 6, 5975 TP in Sevenum.

Meer informatie of een afspraak maken voor het spreekuur:
Praktijk voor fysio- en manuele therapie Marcel Jacobs
077-4672451
info@fysiotherapiejacobs.nl

Reumkens Voet & Zorg
077-3517258
info@reumkensvoetenzorg.nl